"

Η εικαστική μου διαδρομή ξεκινά από τα παιδικά χρόνια με αντιγραφές παιδικών κόμικς. Ακολούθησαν σπουδές γραφιστικής στις σχολές Δοξιάδη και στην Ακαδημία Καλών Τεχνών Ρώμης. Εκεί, εκτός από τα μαθήματα ζωγραφικής στη σχολή, μαθήτευσα στους δρόμους, τα μουσεία και τη ζωή της αιώνιας πόλης. Ο Κουνέλης ήταν η πρώτη μου συγκλονιστική ανακάλυψη και η συνάντηση με τον Τσαρούχη μου γλύκανε τη ματιά.


Αργότερα, με απορρόφησε η διαφήμιση και άφησα τα πρώιμα οράματα να ωριμάσουν. Σχεδίασα αρκετές εκδόσεις και καταναλωτικά προϊόντα, πάντα με το αίτημα της διαφορετικής πρότασης. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκα με το creative direction σε διαφημιστικές εταιρίες και art direction σε post production, computer animation, industrial design, τη συγγραφή κειμένων και βιβλίων, την επιμέλεια εκδόσεων, την διδασκαλία γραφιστικής κ.ά. Αυτό όμως, που δεν με άφησε ποτέ, ήταν η ανάγκη για προσωπική εικαστική έκφραση. Δημιούργησα τις δικές μου εικαστικές ιστορίες σε 6 ατομικές εκθέσεις και συμμετείχα σε άλλες ομαδικές.


Σε κάθε εικαστική παρουσίαση, το βιογραφικό αποτελεί μια ευκαιρία να δώσω το στίγμα μου, την δεδομένη στιγμή, κάτι ας πούμε, σαν εικαστικό ημερολόγιο. Η η συνεργασία με την γκαλερί ADAM, σηματοδοτεί για μένα, τρόπον τινά, μια παλιννόστηση. Οι άνθρωποι εκεί, μου είναι γνώριμοι από τα "μυσταγωγικά" ατελιέ διαχωρισμών χρωμάτων που μαθήτευσα ως γραφίστας. Μαζί τους συνειδητοποίησα το χρώμα σαν σώμα, που ξεπηδούσε από το μαύρο. Λες και είναι παιχνίδι, η δουλειά μου έχει επιστρέψει στην αναζήτηση αυτού του σώματος.